Munkatársaink

Dr. Bodó Irén 1982-ben végezte el a S.O.T.E. fogorvosi szakát, Summa cum laude minősítéssel. Folyamatosan részt vesz a szakmai konferenciákon, továbbképzéseken. Így egyebek mellett sikeresen elvégezte az orál akupunktúra- és lézertápiás-, valamint a fogorvosoknak indított homeopátiás kurzust is.
Dr. Szamarasz Athina 2007.-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. Szakterületem a fogszabályozás, gyermekek és felnőttek ellátásával egyaránt foglalkozom. Szakvizsgámat 2010.-ben szereztem, aktív résztvevője vagyok hazai és nemzetközi kurzusoknak. Nagy hangsúlyt fektetek a páciensekkel való kommunikációra, vidám környezetben a fogászati kezelés is kellemesebb! Angolul kiválóan beszélek.
Varga Emese 1997-ben az érettségit követően képezte magát fogászati szakasszisztenssé. Azóta is részt vesz szakmai továbbképzéseken. Így ma már nem csak profi száj higiénés szaktanácsadó, hanem ultrahangos fogkő eltávolítást és fogfehérítést is végez.
 
Az egészség nagy kincs, az egyetlen, amely arra érdemes, hogy ne csak időt, verejtéket, fáradtságot, vagyont vesztegessünk reá, de még az életünket is kockára tegyük nyomában; hiszen nélküle az élet szánalmas botrány. Nélküle kéj, bölcsesség, tudomány, erény elfakul és elernyed..”(Montaigene)