Kapcsolat

A Denta Natura rendelőbe telefonon vagy a lenti űrlap segítségével online lehet bejelentkezni.
kapcsolat_call Telefon: +36-1/316-4655, +36-30/9-515-832 Rendelési idő: hétfő, szerda: 14-20-ig kedd, csütörtök: 9-14-ig 1027 Budapest, Margit krt. 8-10. III. em. 25.
Az előzetesen egyeztetett időpont garancia arra, hogy Önnek nem kell várakoznia! Nézze meg az alábbi térképen, hogy hol is vagyunk! A Mecset utcában szinte mindig van szabad parkolóhely! Az első találkozás legfontosabb momentuma az állapotfelmérés, annak megállapítása, hogy szájürege, fogai milyen állapotban vannak. Ezt Ön is nyomon követheti nagyító kamerához csatlakoztatott monitorunkon. Ennek segítségével olyan káros elváltozásokat is felismerünk, amik egyébként nehezen látható helyen találhatók, illetve olyan kezdeti stádiumban vannak, hogy szabad szemmel nem is észrevehetők. Ha szükséges röntgent is készítünk. A szájvizsgálat, az intra-orális kamera és a röntgenfelvétel(ek) alapján pontos képet kapunk fogazata állapotáról. Ezt követően az Ön elképzeléseinek is megfelelő vizsgálati és kezelési tervet készítünk, illetve személyre szóló árajánlatot adunk. Írjon nekünk, 24 órán belül válaszolunk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Az egészség nagy kincs, az egyetlen, amely arra érdemes, hogy ne csak időt, verejtéket, fáradtságot, vagyont vesztegessünk reá, de még az életünket is kockára tegyük nyomában; hiszen nélküle az élet szánalmas botrány. Nélküle kéj, bölcsesség, tudomány, erény elfakul és elernyed..”(Montaigene)